Скарлетт Йоханссон висміяла доньку Трампа: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скарлетт Йоханссон висміяла доньку Трампа: опубліковано відео

Скарлетт Йоханссон висміяла доньку Трампа: опубліковано відео
Джерело:  billboard.com

Відома голлівудська акторка Скарлетт Йоханссон спародіювала Іванку Трамп у рекламі неіснуючих парфумів під назвою Complicit ("Співучасниця").
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Billboard.
Ролик був показаний в ефірі програми Saturday Night Live.
У відео героїня одягнена у блискуче плаття, яке є відсилкою до скандалу зі "срібною" сукнею Іванки, яке коштувало величезних грошей і обурило громадськість. Скарлетт іде в зал з гостями.
Читайте також: Доньку Трампа розкритикували за сукню вартістю 5000 доларів: з'явилися фото
"Усім відомо її ім'я. Усі знають її в обличчя. Коли вона входить в кімнату, вона приковує до себе погляди. Її ім'я - Іванка. Така жінка заслуговує на особливий парфум, створений спеціально для неї. Адже вона прекрасна, вона могутня, вона - співучасниця", - йдеться в ролику.
Коли "Іванка" підходить до величезного дзеркала і фарбує губи, то бачить в відображенні, як на неї дивиться її батько - Дональд Трамп, який теж фарбує губи помадою.


Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон - одна із затятих противників політики Трампа. Однією з перших акторка дала згоду на участь у жіночому марші протесту, який пройшов у Вашингтоні на наступний день після офіційного обрання президента США.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Скарлетт Йоханссон розлучається зі своїм чоловіком - французьким журналістом і мистецтвознавцем Роменом Доріаком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?