Скільки болю навколо: журналіст зворушив соцмережі розповіддю про бійця АТО
Категорія
Культура
Дата публікації

Скільки болю навколо: журналіст зворушив соцмережі розповіддю про бійця АТО

Скільки болю навколо: журналіст зворушив соцмережі розповіддю про бійця АТО
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Юрій Бутусов зворушив соцмережі розповіддю про бійця Збройних сил України, який пішов на війну, після чого погіршилися стосунки в його сім'ї.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналіста Юрія Бутусова.


"Апдейт: Він поставив фотографію - ввечері зустрівся з дружиною! Господи, скільки ж навколо болю, який незрозуміло як виправити, але виправити якось все одно треба ... Боєць ЗСУ пішов на війну і в родині не все пішло гладко. Дружина прислала йому смс, що війну він проміняв на дитину. Стосунки зникли. Хто винен - ​​не знаю, з'ясовувати теж не буду, тут напевно тільки вони самі можуть розібратися. він хоче побачитися з дитиною - йому обмежили доступ через суд, потім він по суду знову отримав дозвіл. Потім спробував побачитися з дитиною, адже є рішення суду, прийшов в дитячий сад, вихователі викликали поліцію, поліція приїхала, на очах дитини сталася сцена .... ", - написав Бутусов.


Читайте також: Улов на десятки мільйонів: СБУ похвалилася операцією у зоні АТО, зявилися фото

"Я не був знайомий особисто з цією людиною, випадково один з френдів заніс мені цю біду в стрічку, і звернув увагу, що людина пише, що не хоче жити. Шкодує про все в житті. І я от не знаю, що йому сказати і чим допомогти, і просто боюся, як би він справді не зробив те, що не можна виправити, а він, судячи з відео, дійсно доведений до відчаю. Написав - "чим допомогти"? а чим допомогти? як підбадьорити? Я і сам не розумію, чим можна допомогти в такій ситуації. Тут же не з однією людиною треба говорити, сім'ю треба склеювати ... Коли щось мучить, треба проговорити і написати, мені так допомагає. Але це просто страшно. Може хто що порадить - він прочитає. Прочитає, розбереться в собі, я сподіваюся ", - написав журналіст.


Користувачів соцмережі зворушила розповідь про бійця АТО.







Як повідомляв ONLINE.UA,  за минулу добу, 18 березня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували 85 обстрілів, в результаті яких постраждало пятеро українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?