Скільки іноземних деталей містять в собі російські ракети — відповідь ВМС
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки іноземних деталей містять в собі російські ракети — відповідь ВМС

Скільки іноземних деталей містять в собі російські ракети — відповідь ВМС
Джерело:  online.ua

Російські ракети містять в собі від 30 до 50 деталей іноземного походження. Якщо РФ зможе обійти санкції, то збільшить їх виробництво.

Джерело: речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук

Скільки іноземних деталей містять в собі російські ракети

За його словами, наразі РФ змушена замінювати іноземні деталі в ракетах аналогами власного виробництва. Однак ті є не надійними.

Аналогічна ситуація у росіян із кораблями. Коли вони будували, наприклад, "адміралтейську" серію на 12 кораблів, спочатку там стояли німецькі двигуни. Після початку війни проти України у 2014 році в РФ почали ставити вже китайські двигуни. Наразі у них в планах закінчити цю серію уже з російськими двигунами. Можна уявити, наскільки падатиме якість і надійність цих виробів, оскільки Росія залишається відсталою країною у технологічному плані, - розповів Плетенчук.

Він зауважив, що зараз основною зброєю Росії є ракети, які запускаються з кораблів та субмарин.

У Чорному морі майже весь час знаходяться три ракетоносії, зараз їх три. Решта Чорноморського флоту ховається у бухтах, або десь за рогом Криму, де вважають себе більш-менш захищеними через наявність бонових загороджень і хоч якоїсь системи ППО, - підсумував він.

Атака по Одеській області

Російські окупанти знову вдалися до атаки по території України. Вибухи лунали в Одеській області та у Кривому Розі.

Зокрема, є "приліт" по припортовій інфраструктурі Одеської області. В Одесі було пошкоджено морвокзал, в будівлі привокзального готелю, яка наразі не функціонує, спалахнула пожежа. Також зруйновано зерносховища. Є постраждала жінка.

Читайте также:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?