Скільки можна знущатися - Путін осоромився під час голосування за поправки до Конституції РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки можна знущатися - Путін осоромився під час голосування за поправки до Конституції РФ

Скільки можна знущатися - Путін осоромився під час голосування за поправки до Конституції РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін, здається, не може ні дня прожити без скандалів та неоднозначних витівок, які шокують не тільки простих росіян, а й усю міжнародну спільноту. Так, 1 липня російський президент з’явився на виборчій дільниці у Москві, щоб проголосувати за свої ж поправки до Конституції РФ, що дозволять йому "обнулити" президентські терміни і правити країною аж до 2036 року. Як відомо, саме 1 липня в Росії проходить основне голосування щодо поправок до Конституції. На виборчих дільницях працюють комплекси обробки бюлетенів. До цього використовували тільки скриньки, вміст яких щовечора переміщали в сейф-пакети для підрахунку. Його проведуть після остаточного закриття дільниць 1 липня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Згідно з телетрансляцією з виборчої дільниці в будівлі президії Російської академії наук, очільник Кремля прибув на дільницю, пройшов реєстрацію і отримав бюлетень. Проте, як помітили усі присутні та представники медіа, Володимир Путін був на дільниці без маски і рукавичок. Варто звернути увагу на те, що відсутність засобів індивідуального захисту є порушенням, за яке в Москві штрафують.

Нову витівку Путіна уже активно коментують користувачі соціальних мереж.

"Цар не хоче носити маску, щоб люди не забули, як він прекрасно виглядає?; Путін вкотре демонструє, що йому начхати на людей, на правила, на країну - на все; нас штрафують, якщо немає маски, а він собі розгулює, як хоче! скільки можна знущатися?!; на параді було те саме - ви ще дивуєтеся?; Путін продовжує натякати, що коронавірус - це міф, а пандемія - це просто змова; у Путіна десятки клонів: якщо хтось захворіє та помре - нічого страшного; і ніхто з журналістів не додумався запитати, де його маска? страшно, так? чи там всі куплені?; просто сором", - обурюються користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Україна вже готується до масштабного наступу Росії  восени 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?