Скільки начальників Міноборони не переатестовані: вражаючі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки начальників Міноборони не переатестовані: вражаючі цифри

Скільки начальників Міноборони не переатестовані: вражаючі цифри
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства оборони України  Степан Полторак проводить реформування відомства, в рамках якого вже 15 з 25 керівників окремих структурних підрозділів Міноборони не пройшли переатестацію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова.


Всього в ході атестації скоротять 200 співробітників центрального апарату Міноборони. З огляду на те, що "риба гниє з голови", вирішили почати з керівників департаментів, окремих управлінь та відділів.


За словами Юрія Бірюкова, комісія на атестації "сувора", в неї входять три заступника міністра, проффсоюзнікі, фахівці та громадські діячі.


"Попередньо: з 25 осіб-начальників НЕ пройшли переатестацію 15. 15 з 25! Прізвища поки не буду називати, а то ж їх Кіндрат розіб'є, і вони на лікарняний зістрибнуть", - написав радник президента.


"Л̶ю̶с̶т̶р̶і̶р̶о̶в̶а̶н̶і ... Еее... К̶а̶с̶т̶р̶і̶р̶о̶в̶а̶н̶і ... Еее... Буде запропоновано пониження в посаді або звільнення: двом генералам, чотирьом полковникам та іншим цивільним. Один цивільний (колишній генерал-лейтенант) сидів на цій посаді з 1997 року ( в різних іпостасях цього структурного підрозділу). Вдумайтеся, з 1-9-9-7 року!", - додав Юрій Бірюков.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA.  Степан Полторак розповідав про прогрес у реформуванні оборонної сфери України за стандартами НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?