Скільки у Путіна виділяють на пропаганду в ДНР: розвідка озвучила суму
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки у Путіна виділяють на пропаганду в ДНР: розвідка озвучила суму

Скільки у Путіна виділяють на пропаганду в ДНР: розвідка озвучила суму

В Адміністрації президента Росії Володимира Путіна виділили 25 млн руб для "міністерства зв'язку" так званої ДНР на придбання телекомунікаційного обладнання для поширення російської пропаганди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


Рішення про виділення грошей прийняли 23 березня. На ці гроші планується налагодити роботу Донецького обласного радіотелевізійного передавального центру та станцій-ретрансляторів Тореза і Горлівки.


При цьому в розвідці відзначають, що фіксуються факти підривної діяльності військових з Центру інформаційного протиборства, який знаходиться в російському місті Новочеркаськ, і Центру територіальних військ Південного ВО Збройних сил Росії.


Військовослужбовці знищують інфраструктуру зв'язку на окупованій території і поширюють російську пропаганду в інформаційному просторі.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Міністерство інформаційної політики України прийняло рішення про  зведення телебашень і локальних передавачів в зоні відсутності сигналу для поширення української мови на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?