Скільки замахів пережив Зеленський з початку повномасштабної війни — дані The Independent
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки замахів пережив Зеленський з початку повномасштабної війни — дані The Independent

Скільки замахів пережив Зеленський з початку повномасштабної війни — дані The Independent
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися іноземним журналістам, очільник ЦРУ Білл Бернс під час візиту до Києва попереджав українського лідера Володимира Зеленського про загрозу вбивства на таємній зустрічі напередодні вторгнення армії РФ.

Джерело:  The Independent

Журналісти назвали кількість замахів на Зеленського від 24 лютого

Редакція ЗМІ звертає увагу на те, що інформацію про це можна знайти в книзі "Битва його життя: всередині Білого дому Джо Байдена" Кріса Віппла - що важливо розуміти, це автор книг про адміністрації різних президентів США.

За словами Віппла, директор ЦРУ приїжджав до Києва перед початком війни, щоб попередити президента України про російський план його вбивства і "перевірити реальність", у якій жив Зеленський, оскільки, як вважала тоді команда Байдена, ставлення українського лідера до попереджень Білого дому було вкрай дивним.

Байден доручив директору ЦРУ - колишньому послу США в Росії - надати Зеленському точні деталі російських змов. Це негайно привернуло увагу Зеленського; він був приголомшений, протверезілий цією новиною, - йдеться в матеріалі.

Як вдалося дізнати журналістам від своїх інсайдерів в українській владі, президент України пережив більше 12 окремих замахів на його життя з боку агентів Кремля з початку повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого.

Окрім того, наголошується, що щонайменше дві з цих історій успіху відбулися завдяки розвідданим США, якими поділився Бернс під час свого візиту до Києва.

Розвіддані були настільки детальними, що допомогли б силам безпеки Зеленського запобігти двом окремим російським замахам на його життя, - йдеться в плвідомленні.

Не можна не згадати про те, що ще 9 березня радник голови ОПУ Михайло Подоляк заявив, що таких замахів було більше 10.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?