Склад зі зброєю і боєприпасами під Києвом: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Склад зі зброєю і боєприпасами під Києвом: з'явилися нові фото, відео та подробиці

Склад зі зброєю і боєприпасами під Києвом: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

Власник  грандіозного арсеналу зброї, вибухівки та боєприпасів, які виявили в бункері під Києвом, ще не заарештований, оскільки ще не провели балістичну експертизу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook першого заступника голови Національної поліції України Вадима Трояна.


Нацполіція з прокуратурою виявила в підвалі цех з виробництва зброї і склади для його зберігання, в яких були снаряди для "Граду", бронебійні снаряди, міни, бомби, гармати, кулемети та ін.


"Є такий фільм "Збройний барон": Не знаю яка мета цієї людини але під власні будинки ховати такий арсенал - це занадто, - написав Троян. - Я сам у минулому військовий, воював, звичайно багато всілякої зброї бачив і використовував, і багато нам доводилося вилучати, однак навіть у мене від побаченого очі на лоб полізли".


"Все це зберігалося в підземному сховищі в підвалах будинків в Київській області, а продавалося через інтернет-магазин. Всі вилучені предмети пройдуть експертизу, щоб у господарів і розпорядників цього арсеналу не було можливості уникнути відповідальності, мовляв, це небоєздатні моделі і муляжі. Дійсно на деяких примірниках є такі позначки, але ми детально з цим розберемося. Адже в країні, що воює, не можна крізь пальці дивитися на такі поклади збройних іграшок. Догралися вже, що привезені з фронту ручні гранати вибухають в різних регіонах мало не щодня", - додав він.


У той же час, за інформацією  ТСН, господарем арсеналу є 55-річний підприємець родом з території Донбасу, живе в Києві. На питання про походження і призначення зброї він відмовився говорити з журналістами.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі посміялися над таким арсеналом зброї в бункері і пожартували про консервацію та підготовку до зомбі-апокаліпсису.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?