Важко повірити - Тіна Кароль спровокувала суперечки в мережі відвертими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Важко повірити - Тіна Кароль спровокувала суперечки в мережі відвертими фото

Важко повірити - Тіна Кароль спровокувала суперечки в мережі відвертими фото
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Тіна Кароль звикла вражати своїх шанувальників не тільки вокальними даними та хітовими треками, але й стильними образами та яскравами світлинами в соціальних мережах. Кожна зваблива фотосесія красуні опиняється в центрі уваги та збирає тисячі лайків та сотні коментарів. Проте цього разу Кароль шокувала своїх фанатів, коли опублікувала світлину, на якій постала у піджаку на оголене тіло та продемонструвала свою гнучкість. Багатьом її шанувальникам сподобалися еротичні нотки, однак й знайшлися ті, хто вважає, що подібна відвертість псує загадковий імідж співачки передає ONLINE.UA.

Тіна зображена на світлині, сидячи у костюмі білого кольору, який складається із штанів та піджака. Красуня одягнула його на голе тіло, що найбільше привернуло увагу її відданих фанатів. Окрім того, артистка продемонструвала свою гнучкість, піднявши ногу вверх та вчепившись рукою за великий палець.Кароль, як це часто буває у подібних фотосесіях, позувала босоніж. Волосся вона вклала у розкішні локони, а на обличчі зробила сяючий макіяж у пастельних тонах.

Є також фото, на який співачка зображена великим планом. На її обличчі бачимо щасливу усмішку, яка випромінює лише позитивні емоції. А чорно-білі кольори додають публікації звабливості. Ніжний кадр викликав неабиякий ажіотаж серед її шанувальників. Однак деякі фанати зізналися, що полюбляють образи Тіни, де немає еротики.

"Важко повірити, що можна бути такою красивою; Чарівна та ніжна - просто ідеальна; дуже хотілося б хоч трохи бути схожою на вас; Ви прекрасна, але подібні фото - це занадто; нікого не слухайти - хейтерам завжди щось не подобається; обожнюю Вас, Тіно, однак коли розумію, що ці фото бачать мої діти-підлітки - стає трохи ніяково; Вам більше пасує скромність; стильні фото та стильна Тіна", - діляться враженнями фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома канадська співачка Клер Буше, яка виступає під псевдонімом Граймс, неочікувано для всіх заявила, що хоче продати частину своєї душі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?