"Складно в це повірити": Злата Огнєвіч показала, як виглядає без мейку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Складно в це повірити": Злата Огнєвіч показала, як виглядає без мейку

"Складно в це повірити": Злата Огнєвіч показала, як виглядає без мейку
Джерело:  online.ua

Українська співачка Злата Огнєвіч продемонструвала, що і без макіяжу жінка може виглядати бездоганно та розкішно. Фанати оцінили її нову світлину без мейку кількома тисячами лайків, передає ONLINE.UA.

Так, нещодавно на Іnstagram-сторінці красуні з'явилось нове фото, яке привернуло чималу увагу користувачів мережі. Злата Огнєвіч поділилась світлиною, зробленою, ймовірно, в кінці дня. Співачка постала перед камерою без макіяжу та із розплетеним волоссям. До знімка вона додала мотиваційний допис.

"Жити. Тут і зараз. Мріяти, діяти, страждати і підійматися. Задихатися від почуттів і слухати тишу. Пізнавати. Знайти щастя у собі і дякувати. Ховати веселку у шафі і надягати, коли за вікном дощі. Затамувавши подих, зловити мить у долоні! Надихати",- написала вона.

Шанувальники красуні стверджують, що фото без мейку подобаються їм набагато більше, ніж світлини, де Злата постає у різних яскравих образах.

"Складно в це повірити, але на світі є жінка, яка без мейку чарівніша, ніж з ним; дуже миле фото; Злата, ви нагадуєте нам, наскільки красиві українські дівчата; завжди розкішна", - пишуть фанати зірки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома українська співачка Злата Огневич вирішила взяти участь в популярному челенджі #10yearschallenge і показала всім своїм прихильникам, як виглядала 10 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?