Скористалися перемир'ям - штаб викрив приголомшливі плани окупантів на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Скористалися перемир'ям - штаб викрив приголомшливі плани окупантів на Донбасі

Скористалися перемир'ям - штаб викрив приголомшливі плани окупантів на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики російського окупаційного режиму на Донбасі продовжують вдаватися до приголомшливих провокацій. Наразі вони використовують режим припинення вогню на свою користь, наголосили в Міністерстві оборони. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на щоденне зведення від 14 серпня.

Згідно з даними української розвідки, ворог укріплює власні позиції попри домовленості.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ використовує запроваджений з 27 липня ц. р. режим припинення вогню для удосконалення інженерного обладнання своїх передових позицій", - пояснили у відомстві.

Міноборони відзначило, що окупанти також мінують "чисті" локації, зокрема й за межами опорних пунктів.

"При цьому, противник використовує як протитанкові, так і протипіхотні міни типу ПОМ-2 і ОЗМ-72 та саморобні вибухові пристрої. Високий рівень мінування місцевості призводить до втрат самих окупантів". - додали у штабі.

Нагадаємо, перемир'я стало чинним з опівночі 27 липня. Ворог порушив його буквально упродовж перших годин.

Командування наголосило, постріли досі лунають на Донбасі, Однак вони не носять системного характеру. Жоден військовослужбовець із зазначеної вище дати не отримав смертельних поранень, українська сторона не відповідає на поодинокі провокації.

Як повідомляв ONLINE.UA, українське командування підтвердило невтішні новини, які надійшли з Донбасу. Двоє військовослужбовців ЗСУ постраждали від вибуху невідомого пристрою.

Один з бійців загинув, іншого евакуювали до медичного закладу. Попередня причина інциденту — відхиляння постраждалих від запланованого маршруту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?