Коли ЗСУ зайдуть в Крим — Буданов відповів одним словом
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли ЗСУ зайдуть в Крим — Буданов відповів одним словом

Коли ЗСУ зайдуть в Крим — Буданов відповів одним словом
Джерело:  online.ua

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив журналістам, що наші Збройні сили скоро зайдуть в Крим.

Джерело: "ТСН"

Буданов озвучив новий прогноз щодо звільнення Криму

Відповідаючи на запитання журналістів, коли ж наші воїни нарешті увійдуть до Криму, очільник української військової розвідки коротко й чітко відповів: “Скоро”.

Кирило Буданов поки не пояснив, чому він переконаний у тому, що це станеться незабаром, однак нещодавно у ГУР прогнозували, що деокупація півострова відбудеться тоді, коли буде ще тепло.

Корективи відбуваються. Але загальна ситуація і загальна оцінка залишається без змін: Україна безумовно поверне Крим. І в цій ситуації слова Буданова точно будуть пророчими, — заявили розвідники.

Окрім того, представник розвідки Андрій Юсов зазначав, що вибухи в Севастополі свідчать про те, що звільнення і звільнення Криму уже близько.

Якщо вести мову про вибухи в Севастополі, то чому скаржитися? Українські громадяни. Проукраїнськи налаштовані люди, які чекають на повернення законної влади, навпаки радіють цим звукам. Це означає, що звільнення і деокупація Криму наближається, — заявив він.

Російські окупанти в Криму вже почали панікувати

На тлі постійних вибухів на півострові, а також повторної атаки на Кримський міст серед тамтешніх окупантів уже почалася справжня паніка.

За словами Андрія Юсова, це також позитивно впливає на настрої великої частини місцевого населення, яка чекає на деокупацію.

Що стосується представників окупаційної адміністрації, то для них це – чергові свідчення того, що вони там – тимчасові гості. Багато з них уже спакували валізи і відправили свої сім’ї в умовно безпечні місця. Пересічний склад окупантів залишається. Його думка нікого не цікавить. І навіть якщо у них є панічні настрої (а у них вони є), то на це ніхто не зважає, - додав представник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?