Скоро людство зіткнеться з новою жахливою проблемою - вчені
Категорія
Технології
Дата публікації

Скоро людство зіткнеться з новою жахливою проблемою - вчені

Скоро людство зіткнеться з новою жахливою проблемою - вчені
Джерело:  online.ua

Науковці з американського Університету Колорадо в Боулдері дійшли невтішного висновку. Вони змогли довести, що в недалекому майбутньому люди стануть дурнішими. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Phys.org".

За словами експертів, негативний вплив на інтелектуальні здібності має підвищений вміст вуглекислого газу в атмосфері.

"Нещодавно фахівці провели дослідження, в ході якого з'ясували, що висока концентрація СО2 негативно діє на розумові здібності. Тоді вчені зійшлися на тому, що в навчальних закладах легко вирішити цю проблему, провітривши приміщення. Зараз вчені звернули увагу на те, що в "свіжому повітрі", яким можна провітрити приміщення, і так високий рівень вуглекислого газу", - сказано в повідомленні видання.

 Науковці прогнозують, що до 2100 року людство отупіє на 25% за умови, що кількість викидуваного в атмосферу парникового газу зменшиться. Окрім того, зазначається, якщо рівень СО 2  залишиться на колишньому рівні, розумові здібності знизяться на 50%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські вчені виділили декілька корисних порад  для прокачування мозку, застосування яких не забере багато часу і сил, але може відчутно змінити життя на краще. В цій справі головне систематичність та бажання самовдосконалюватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?