Скоро вилупиться пташеня: російська співачка з України перестала приховувати вагітність, з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скоро вилупиться пташеня: російська співачка з України перестала приховувати вагітність, з'явилося фото

Скоро вилупиться пташеня: російська співачка з України перестала приховувати вагітність, з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Відома  російська поп-співачка і актриса з українським корінням Анастасія Стоцька  підтвердила, що вагітна другою дитиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Нагадаємо, раніше в росЗМІ з'явилася інформація, що 34-річна Анастасія скоро подарує своєму чоловіку, рестораторові Сергію, ще одну дитину. До слова, пара вже виховує 5-річного сина Олександра.
Однак сама співачка не коментувала чутки, які з'явилися в ЗМІ, і намагалася приховувати своє "цікаве" положення до останнього.
А зараз, коли вже неможливо заховати під жодним широким вбранням помітно кругленький живіт, Анастасія вперше висловилася про свою вагітність.
Стоцька опублікувала у своєму веб-журналі знімок, на якому позує в картатій широкій сорочці, дбайливо тримаючись за кругленький животик.
Читайте також: Седокова прокоментувала чутки про свою третю вагітність
"Щастя жінка не може приховувати безкінечно... Ось і скоро вилупиться моє пташеня", - підписала зворушливе фото зірка.
Також співачка розповіла шанувальникам, що все ще продовжує виступати в театрі. Незважаючи на вже досить великий термін вагітності, Стоцька планує вийти на сцену і в березні, якщо їй дозволить здоров'я.
"Дасть Бог, зіграю і в березні. Творча команда вистави мене дуже береже, так що буду дивитися за своїм станом і можливостям. Чекаю зустрічі з вами", - заявила вона.


Нагадаємо, Анастасія Стоцька народилася в Києві, але поїхала з України у 1992 році. Освіту співачка отримала в академії театрального мистецтва у Москві.
Анастасія вийшла заміж за ресторатора Сергія у 2011 році. 16 липня того ж року у них народився син Сашко.Про чоловіка Стоцької відомо небагато. Він з Вірменії, займається ресторанним бізнесом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ЗМІ з'явилася інформація, що російська поп-співачка, представниця РФ на музичному конкурсі Євробачення-2015 Поліна Гагаріна вагітна вдруге.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?