Скоро знайдуть фашистів у Китаї: в мережі веселяться через ракети біля кордонів Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Скоро знайдуть фашистів у Китаї: в мережі веселяться через ракети біля кордонів Росії

Скоро знайдуть фашистів у Китаї: в мережі веселяться через ракети біля кордонів Росії
Джерело:  online.ua

Рішення Китаю розмістити на кордонах з Росією міжконтинентальні балістичні ракети стало приводом до шквалу веселих коментарів в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.
Передбачається, що Китай поставить на бойове чергування три бригади з подібними ракетами: одна з них вже перебуває в місті Сіньян в центральній провінції Хенань, друга - в провінції Хейлунцзян, а третя - в Синьцзян-Уйгурському районі на північному заході Китаю.
Відзначимо, що в деяких ЗМІ вже з'явилися думки про те, що приводом для розміщення ракет послужили "провокаційні заяви" президента США Дональда Трампа про Китай.
Читайте також: Порошенко зустрівся з главою КНР, в мережі жартують щодо результатів: з'явилися фото
За даними росіян, триступенева твердопаливна міжконтинентальна балістична ракета DF-41 була розроблена китайською Академією технологій ракет-носіїв. Вона оснащена головною частиною, яка включає від 10 до 12 ядерних блоків індивідуального наведення.
За різними оцінками, максимальна дальність DF-41 становить близько 14 тисяч кілометрів.









Як повідомляв ONLINE.UA, користувачів мережі вразило відео, на якому показано, як в китайському місті Ухань за 10 секунд знесли 19 багатоповерхових будинків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?