Скороход анонсувала розкол у "Слузі народу" - фракція оперативно відповіла
Категорія
Політика
Дата публікації

Скороход анонсувала розкол у "Слузі народу" - фракція оперативно відповіла

Скороход анонсувала розкол у "Слузі народу" - фракція оперативно відповіла

Народна депутатка Анна Скороход, яка втратила місце у фракції "Слуга народу", анонсувала новий розкол. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За її словами, вийдуть з президентської фракції 11 депутатів. Усі вони приєднаються до угрупування, яке створено нею та ще одним виключеним "слугою" Антоном Поляковим".

"Колеги телефонують і кажуть, що найближчим часом збираються приєднатися. Та не можу прізвища давати. Як я можу здавати? (Це) крило фракції "Слуга народу". Це люди, які хочуть, щоб їх чули і з ними рахувалися. Десь 11", - пояснила Скороход.

Наразі об'єднання ще не має офіційної назви.

Втім, заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко стверджує, що про вихід нардепів не йдеться. Наразі там існує "нормальна робоча атмосфера": посадовці працюють по комітетах, готують наступне пленарне засідання.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандал зі "Слугою народу" та Анною Скороход торкався можливих корупційних злочинів. Керівництво фракції звинуватило нардепку у спробі підкупу колег й готовність свідків це довести. Та у відповідь заявила, що "слуги" роздають зарплатню у конвертах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?