Сковорідкою по голові: в Росії дали прогноз про кінець режиму Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Сковорідкою по голові: в Росії дали прогноз про кінець режиму Путіна

Сковорідкою по голові: в Росії дали прогноз про кінець режиму Путіна
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і громадський діяч Євген Левкович пояснив, що з Росією скоро буде покінчено, а  президент РФ Володимир Путін  своїми діями тільки прискорює процес.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Журналіст підкреслив, що як Німеччина після Другої світової війни змогла відновитися, так і Росія зможе увійти в сучасність, незважаючи на Володимира Путіна. "Це само собою відбувається. Хто міг витягнути гітлерівську Німеччину? Тільки удар сковорідкою по голові", - сказав Левкович.


"Це було недавно, якщо дивитися з висоти історії. Поруч з нами живуть діти і внуки німців, які вбили немислиму кількість слов'ян і євреїв в Європі. Сьогодні ми до них їздимо і дивуємося їх педантичності і ввічливості", - додав журналіст.


"Сама історія з цією РФ покінчить. Інша справа - коли і як. Мені хотілося б хоч щось побачити на своєму віку, а не цей режим і приниження. Тому зараз життя в Росії можна виправдати тільки за формулою: роби, що повинен, і буде, що буде. Хоча, влада в Росії своїми діями просто прискорює свій кінець", - резюмував Євген Левкович.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Для Путіна все не так життєрадісно, ​​як це описують - російський журналіст".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?