Скрипаля в Росії просто на репетиції затримали за мітинг: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Скрипаля в Росії просто на репетиції затримали за мітинг: з'явилося відео

Скрипаля в Росії просто на репетиції затримали за мітинг: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У столиці Чуваської Республіки Росії Чебоксарах скрипаля затримали прямо під час репетиції за участь в  антикорупційному мітингу, низка яких пройшла по всій Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Грани.Ру.


Читайте також: По всій Росії підлітків опрацьовують через мітинги: з'явилося відео


У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як співробітник правоохоронних органів РФ затримує скрипаля Андрія Осипова через його участі в мітингу "ДімонВідповість".


На записі видно, що поліцейський відчуває себе ніяково в ході затримання, але все-таки забирає скрипаля:



Як стало відомо пізніше, скрипаля визнали винним за статтею про непокору співробітникам поліції і оштрафували на 500 руб.


У мережі прокоментували затримання активіста. Зокрема, згадали друга дитинства президента РФ Володимира Путіна, віолончеліста  Сергія Ролдугіна, ім'я якого згадувалося в документах "панамської справи" у зв'язку з офшорним рахунком на $2 млрд.





Нагадаємо,  антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії.


Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб.


Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  під час масових опозиційних протестів в Росії прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв катався на лижах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?