Скрипка розповів про сепаратизм в медіа та квоти на радіо: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Скрипка розповів про сепаратизм в медіа та квоти на радіо: опубліковано відео

Скрипка розповів про сепаратизм в медіа та квоти на радіо: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий український рок-музикант, лідер культової групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вітає українські квоти на радіо, проте констатує, що сепаратизм в медіа залишився.
Про це Скрипка розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мені як співакові дуже близький український контент, який з'явився на радіо, ці квоти. Безумовно, стало більше нашої музики", - сказав він.
Читайте також: Популярна співачка розкритикувала квоти на українську музику
"Але у нас чергове випробування актуальності. Ми прибрали де * ьмо російське і ставимо нашу музику, але не говоримо про якість. А головне - не тільки стати українським світом, треба бути якісними. А про це ніхто не говорить. Латентний сепаратизм в медіа залишається і показує, які ми дурні", - додав музикант.
Як відомо, 8 листопада набув чинності закон про квоти на україномовні пісні в ефірі радіостанцій. Згідно з яким чверть всіх пісень в радіоефірах, що звучать з 7 до 10 вечора, повинні бути українською мовою.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Олег Скрипка: нам потрібно було захопити Придністров'я, взяти зброю і йти на Крим

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?