Слідчі проводять обшук в одного з керівників "Демальянсу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Слідчі проводять обшук в одного з керівників "Демальянсу"

Слідчі проводять обшук в одного з керівників "Демальянсу"

У вівторок, 16 травня, слідчі провели обшук в будинку одного з керівників "Демальянсу" Максима Черкасенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Олексія Гриценко.

Обшук проводять слідчі Головного слідчого управління Національної поліції на підставі рішення Печерського райсуду Києва.

"У Максима Черкасенка обшук в будинку. Вилучають техніку і документи. Адвокатів не пускали. Їм довелося через паркан перелазити", - написав активіст.

Читайте також: Луценко врятував Юрія Бойка від тюрми - Лещенко

Народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук присутні у цьому приміщенні. Лещенко веде трансляцію з приміщення, в якому також перебувають поняті.

За словами Черкасенка, у членів партії вилучили приватні ноутбуки, скопіювали всю внутрішньопартійну документацію. Правоохоронці також почитали внутрішню переписку членів "Демальянсу".

Найем повідомив, що офіційна мета обшуку - виїмка комп'ютерної техніки, мобільних телефонів, жорстких дисків, флешок, які використовувалися для здійснення несанкціонованого втручання в роботу системи електронних торгів "Сетам", де працює дружина Черкасенка.

За словами Заліщук, обшуки проводять не за адресою реєстрації дружини Черкасенка, а за місцем проживання члена "Демальянсу". Вона також додала, що адвоката допустили лише коли прийшли народні депутати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?