Слуга народу готується до масштабного розбору польотів - найголовніше
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга народу готується до масштабного розбору польотів - найголовніше

Слуга народу готується до масштабного розбору польотів - найголовніше
Джерело:  online.ua

Фракція "Слуги народу" 28 жовтня проведе засідання, щоб обговорити багато різних важливих питань, а саме: скандал з можливим підкупом нардепів у фінансовому комітеті, переписку депутата В’ячеслава Медяника і виступ нардепа Євгена Шевченка на російському телебаченні.

На думку заступника лідера фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнко,порозуміння можна буде досягти, передає ONLINE.UA.

"У цьому кейсі є кілька слоїв: саме голосування на комітеті, також є непорозуміння всередині комітету, коли одні депутати кажуть, що треба працювати так, інші – що треба працювати по-іншому", – додав Корнієнко.

Він зазначив, що на це засідання проситимуть прийти усіх депутатів, "тому що, можливо, будуть розглядатися принципові рішення". Політик наголосив, що "принципові рішення" – це не обов’язково виключення з фракції, вони можуть бути різні. Чи приїде на засідання фракції президент Володимир Зеленський, наразі невідомо.

Як повідомляв ONLINE.UA, Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину 11-ма нардепами "Слуги народу", які могли отримати по 30 тис. доларів хабара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?