"Слуга народу" гучно позбулася двох нардепів - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" гучно позбулася двох нардепів - подробиці

"Слуга народу" гучно позбулася двох нардепів - подробиці
Джерело:  Укрінформ

Представники парламентської фракції "Слуга народу" підтримали виключення двох народних депутатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Голосування провели вранці у п'ятницю, 15 листопада. Виключені були Анна Скороход та Антон Поляков.

Нагадаємо, Скороход нещодавно очільник "Слуги народу" Давид Арахамія звинуватив у пропонуванні колегам хабаря за певний вибір під час голосувань. Саме він ініціював виключення народної депутатки з угрупування.

На думку Арахамії, Скороход не підтримувала рішення фракції. Він вважає це іншою причиною розпрощатися з нею.

"Тому що немає жодного сенсу перебувати у фракції та не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться голосування. Навіщо вона? Людина не виконує жодного рішення фракції", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Анна Скороход з трибуни Верховної Ради заявила, що голосувала проти скасування мораторію на продаж землі. У цей самий день - 14 листопада - її чоловіка Олексія Алякіна затримали правоохоронці. Вона стверджує, що ці дві події прямо пов'язані між собою як причина та наслідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?