"Слуга народу" може ще розростися у Раді: відомі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" може ще розростися у Раді: відомі подробиці

"Слуга народу" може ще розростися у Раді: відомі подробиці
Джерело:  rbc.ua

Партія "Слуга народу" може поповнитися новими обличчями завдяки нардепам-самовисуванцям, що перемогли по мажоритарці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю голови виборчого штабу Олександра Корнієнко для "РБК-Україна".

За його словами, зараз з потенційними парламентарями майбутня фракція веде переговори, проте наразі невідомо нічого про кількість таких посадовців.

"Такі розмови постійно ведуться, буквально з моменту, коли були оголошені перші результати виборів. В принципі, ми розглядаємо різні пропозиції з їх боку. Ми зараз не готові називати прізвища", - пояснив Корнієнко.

Він додав, що не може на око підрахувати нових кандидатів до "Слуги народу", але усіх 50 самовисуванців вони "не бачать" у складі партії через різницю в їх особистих "історіях".

Як повідомило ONLINE.UA, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук запропонував "Слузі народу" призначити на важливі посади в комітети Верховної Ради представників його політичної сили. Він вважає, що його команда складається зі справжніх фахівців, які принесуть користь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?