"Слуга народу" пояснила, як буде карати нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" пояснила, як буде карати нардепів

"Слуга народу" пояснила, як буде карати нардепів
Джерело:  NV

Очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що політсила буде відстежувати порушення своїх народних депутатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика для видання "Новое время".

Партійний лідер отримав запитання про потенційну неготовність 5-10% обранців до відповідної чиновницької діяльності. За його словами, "святих" серед нових депутатів немає.

Він пояснив, що фракція перш за все планує законодавчо затвердити покарання за певні дисциплінарні порушення.

"Якщо ви не ходите на роботу, вас звільняють — чому з депутатом має бути по-іншому? Висувала їх саме партія Слуга народу, і ми несемо за них відповідальність, у тому числі репутаційну", - резюмував Разумков.

Очільник "Слуги народу" додав, що нова парламентська команда не буде терпіти присутність недоторканих. Фракція скористається монобільшістю ще у перший час роботи Ради та прийме цілий пакет відповідних законодавчих ініціатив.

Він підкреслив - відсутність депутатського імунітету може стати шляхом для обірвання корупційних зв'язків у парламенті.

Як повідомляв ONLINE.UA, Разумков раніше заявив, що планує завдяки дипломатії боротися зі спробами окремих представників політики виступати із заявами російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?