Слуга Народу розкрила, коли оголосять ім'я нового прем'єра
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга Народу розкрила, коли оголосять ім'я нового прем'єра

Слуга Народу розкрила, коли оголосять ім'я нового прем'єра
Джерело:  24 канал

Політик та бізнесмен Давид Арахамія, що пройшов у Верховну Раду за списком "Слуги Народу" анонсував важливі новини 29 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"29-го числа країна чекає змін. 29-го. Я думаю, що 29-го всі дізнаються дуже багато", - підкреслив він.

За словами Арахамії, новий уряд будуть формувати без квот. Тобто не буде мати значення, до якої партії належить посадовець, бо Кабінет міністрів стане професіональним та технократичним.

Арахамія лише додав, що деякі з чинних міністрів можуть зберегти посади.

Слід пояснити, що інтрига та недомовки є невід'ємною частиною підходу команди президента Володимира Зеленського до призначення. Офіс президента пояснював це можливими перешкодами з боку політичних опонентів у випадку поспішного оголошення кандидатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Слуга Народу" нарешті визначилася остаточно з кандидатами у спікери та перші віце-спікери парламенту. Оголошення не стало великою новиною, проте поставило крапку у питанні. Партія запропонувала Дмитра Разумкова та Руслана Стефанчука на посади відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?