"Слуга Народу" відповіла на чутки про нового прем'єра
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга Народу" відповіла на чутки про нового прем'єра

"Слуга Народу" відповіла на чутки про нового прем'єра

Новий народний депутат від "Слуги Народу" Микита Потураєв спростував чутки про остаточне рішення щодо кандидатури прем'єр-міністра. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За його словами, пресі властивий поспіх. Президент Володимир Зеленський із прискіпливістю відбирає кандидатів на високі посади.

Потураєв підкреслив, що Гончарук наразі розв'язує економічні питання у президентській команді. Сам він називає можливого прем'єра людиною нібито компетентною, яка очолювала Офіс реформ.

Таким чином, нардеп не спростував та не дав прямого підтвердження щодо планів Зеленського призначити Гончарука головою українського уряду.

Слід нагадати, що ЗМІ неодноразово "дізнавалися" імена головних кандидатів на різноманітні посади команди Зеленського, проте його представництво завжди витримувало театральну паузу, відхрещувалося від певних планів, але все ж таки здійснило призначення.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела українських журналістів вказують на згаданого Гончарука як на особу, яку запропонує Зеленський парламенту на посаду прем'єра. Фінальному рішенню передуватимуть консультації з іншими кандидатами в очільники уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?