"Слуга народу" збирається на засідання через обіг зброї та євробляхи
Категорія
Україна
Дата публікації

"Слуга народу" збирається на засідання через обіг зброї та євробляхи

"Слуга народу" збирається на засідання через обіг зброї та євробляхи
Джерело:  online.ua

15 лютого фракція президентської політичної сили "Слуга народу" під час засідання планує детально обговорити законопроєкти про розмитнення авто, врегулювання обігу зброї та кадрові питання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний  сайт "СН".

"Серед пріоритетів роботи парламенту на 16-19 лютого – розмитнення авто, врегулювання обігу зброї та кадрові питання", – йдеться в заяві фракції.

Народні обранці мають намір обговорити законопроєкти № 4335 (про обіг цивільної вогнепальної зброї), № 4643-д та №4644-д (про спрощення та здешевлення розмитнення автомобілів на європейських номерах). Окрім того, депутати на фракції планують розглянути постанови про скасування результатів голосування за законопроєкти №2680 (про погодження містобудівної документації з головним архітектором міста чи району) та № 0850 (про набуття права власності на земельну ділянку при придбанні розташованої на ній нерухомості).

Варто також звернути увагу на те, що нещодавно перший заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив українським журналістам, що відповідь на питання про голосування за кандидатуру першого віце-прем'єра – міністра енергетики можна буде дати після засідання фракції 15 лютого.

Як уже згадувалося раніше, під час засідання 17 грудня український парламент не підтримав призначення колишнього виконавчого директора "Нафтогазу" Юрія Вітренка на посаду першого віцепрем’єр-міністра - міністра енергетики. Як відомо, уряд на позачерговому засіданні 21 грудня призначив Юрія Вітренка першим заступником міністра енергетики. Окрім того, на посадовця також поклали тимчасове виконання обов'язків міністра. Після цього глава держави Володимир Зеленський приїжджав на засідання фракції "Слуга народу" й закликав членів своєї команди підтримати Вітренка при голосуванні в парламенті на посаду міністра енергетики, як найбільш незалежного кандидата.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заступниця очільника українського парламенту Олена Кондратюк запропонувала запросити до Верховної Ради генеральну прокурорку Ірину Венедіктову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?