"Слуга народу" офіційно висунула Вірастюка кандидатом у депутати
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" офіційно висунула Вірастюка кандидатом у депутати

"Слуга народу" офіційно висунула Вірастюка кандидатом у депутати
Джерело:  online.ua

11 лютого політична сила українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" висунула українського спортсмена та актора Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87 в Івано-Франківській області. Варто зазначити, що голосування відбудеться уже 28 березня 2021 року. Цю інформацію першою офіційно підтвердила заступниця очільника фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, інформує ONLINE.UA.

"І хто тут зможе сказати, що в нас недостатньо сильний кандидат? Щойно партія "Слуга Народу" на своєму з’їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області. Василь – відомий спортсмен та актор, народився і виріс в Івано-Франківську. Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу", – зазначила депутатка.

Окрім того, вона нагадала, що Василь Вірастюк очолює тренерський склад Invictus Games: Team Ukraine та займається реабілітацією ветеранів. За словами політикині, тепер він хоче допомагати їм на державному рівні.

"Це щирий патріот, який чимало допомагає українській армії, дуже відкрита та приємна людина, з великим бажанням та натхненням працювати для своєї країни!", - підсумувала Євгенія Кравчук.

На цю новину миттєво відреагували й публічні особи. Так, однією з перших ситуацію прокоментувала відома українська співачка, волонтерка та президентка мистецької агенції "Територія А" Анжеліка Рудницька.

"Великий "бій" за Надвірну Івано-Франківської області? За депутатське крісло боротимуться Маруся Звіробій від "Європейської солідарності", Руслан Кошулинський від ВО "Свобода", Олександр Шевченко від партії "За майбутнє" (співвласник курорту "Буковель") і стронгмен Василь Вірастюк від «Слуги народу».Перегони можна показувати в прямому ефірі. Думаю, рейтинги шоу будуть вищими за маски, голоси і т.д. Знаєте, що мене засмучує у цій історії? Що це не про політику, не про зміни, а про шоу, про міряння всім, чим можна мірятися... Тримайся, Україно!", - написала Рудницька.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 січня Кабмін проголосував за призначення депутата від президентської партії "Слуга народу" Олександра Скічко на посаду керівника Черкаської ОДА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?