Слухач Путіна, що розірвав мережу, пояснив свою безумну посмішук: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Слухач Путіна, що розірвав мережу, пояснив свою безумну посмішук: опубліковано відео

Слухач Путіна, що розірвав мережу, пояснив свою безумну посмішук: опубліковано відео
Джерело:  LIFE NEWS

Російський ковзаняр Іван Скобрєв розповів, чому він так  широко посміхався під час прямої лінії з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео LifeNews.

За словами спортсмена, його посмішку викликав один з коментарів Путіна.

«Посмішка була в мене не один раз під час прямої лінії, тому що Володимир Володимирович вміє гостро відповідати на різні питання. Але, напевне, коли він сказав про бабу Зіну і обіграв її побажання здоров'я, неможливо було не посміхнутися», — зазначив Скобрєв.

Також він додав, що посміхався не один — «це зробив увесь зал».

«Посміхатися і радіти я вмію, і це було показано камерами і зараз широко коментується в інтернеті. Я й сам беру участь у деяких обговореннях", — додав він.

Ковзаняр також пояснив, що його посмішка і сміх не були пов'язані з жодними речовинами.


«Я, будучі спортсменом, посміхався і радів, і не раз отримував різноманітні коментарі, у тому числі і те, що це якось пов'язано із якимись препаратами, що в мене божевільний погляд», — додав Скобрєв.




Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський опозиціонер показав найкращі фото, зроблені під час прямої лінії з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?