Смартфон, "обгорнутий" екраном: Xiaomi показала приголомшливу новинку Mi Mix Alpha
Категорія
Технології
Дата публікації

Смартфон, "обгорнутий" екраном: Xiaomi показала приголомшливу новинку Mi Mix Alpha

Смартфон, "обгорнутий" екраном: Xiaomi показала приголомшливу новинку Mi Mix Alpha
Джерело:  online.ua

Китайська корпорація Xiaomi здійснили презентацію, під час якої продемонструвала смартфон Mi Mix Alpha. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Verge.

Головна цікавість нового пристрою - дисплей. Екран ніби "обгорнутий" навколо корпусу. Його загальна площа на поверхні досягає 180%.

Задня панель стане джерелом інформації про погоду чи місцестановище. Бічний сегмент дисплею розповість користувачеві про заряд батареї, сигнал мережі або ж дозволить змінити гучність.

Задня панель Mi Mix Alpha має камеру у 108 мегапікселів. Її другим розробником стала команда Samsung. Також смартфон забезпечений 20-мегапіксельним ширококутним об'єктивом та 12-мегапіксельним телеоб'єктивом.

Відомо, що китайський смартфон має 12 гігабайтів оперативної пам'яті разом із 512-ма вбудованої. Його роботу підтримує батарея у 4050 мАгод та здатність до 5G.

Mi Mix Alpha з'явиться у світі обмеженою серією. Його ціну, як передбачається, встановлять на рівні 19 999 китайських юанів - 2800 доларів США або ж 68 тисяч гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, науковці за результатами відповідного дослідження заявили про небезпеку, яку становлять смартфони для дітей. Вони вважають, що використання гаджетів не є доброю ознакою для зростаючої людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?