Смерть Чуркіна: в мережі згадали його найгучнішу пропаганду
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть Чуркіна: в мережі згадали його найгучнішу пропаганду

Смерть Чуркіна: в мережі згадали його найгучнішу пропаганду

У мережі продовжують обговорювати  раптову смерть постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна, пригадавши його найгучнішу пропаганду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського фінансиста і блогера Слави Рабиновича.
«Дітей у Сирії посипають пилом, щоб видати їх за жертв бомбардувань». «Ми накладаємо вето на резолюцію Радбезу ООН про створення міжнародного трибуналу по Боїнгу МН-17». «Російських військових в Україні немає». «Крим провів чесний референдум». Ну і х * й з ним", - написав він.
Нагадаємо, 13 грудня 2016 року  Чуркін видав на рідкість цинічний коментар з приводу фотографій, на яких відображені моменти наслідків бойових дій в Алеппо, заявивши на засіданні Радбезу ООН, що дітей в Сирії посипають пилом, щоб видати за жертв російський авіаударів.
Читайте також: Смерть Чуркіна: Шкіряк пожартував і про себе, і про Зоряна
У мережі продовжують коментувати смерть російського посла в ООН.






Нагадаємо,  Чуркін помер 20 лютого в Нью-Йорку через проблеми з серцем. Повідомлялося, що постпреду стало погано в будівлі дипломатичного відомства Росії в Нью-Йорку, після чого йому зробили штучне дихання і госпіталізували, проте дипломат помер о 18:00 за Києвом.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін глибоко співчуває через смерть постпреда РФ в ООН Віталія Чуркіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?