Смерть Чуркіна: з'явилася гучна версія щодо Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть Чуркіна: з'явилася гучна версія щодо Путіна

Смерть Чуркіна: з'явилася гучна версія щодо Путіна
Джерело:  online.ua

Постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін, який раніше помер в Нью-Йорку

, міг бути убитий за наказом президента Росії Володимира Путіна.


Про це російський фінансист і блогер Слава Рабинович висловився в блозі на ONLINE.UA.


Рабинович процитував заяву МЗС Росії, яке після оприлюднення інформації про успіх встановлення причин смерті Чуркіна заявило, що США не повинні допускати витоку цих даних і підкреслив: "МЗС Росії і Путлер, зрозумійте: США не будуть брати участь у ваших спецопераціях".



Читайте також: Смерть

Чуркіна: американські медики зробили несподіване зізнання


"Відразу після смерті Чуркіна Янукович щось замекав про той знаменитий нібито лист Путіну, яким Чуркін розмахував на Радбезі ООН в березні 2014 (з проханням Януковича ввести війська РФ в Україну, зараз зниклий екс-президент цей факт заперечує, - ONLINE.UA ). "А чи був хлопчик?". Чуркін знав, і знав точно, що це за лист, і чи справжній він", - зазначив блогер.


"А лист-то це є важливим речовим доказом для всіх майбутніх трибуналів по міжнародних та воєнних злочинах Путіна і його ОЗУ: що по "Боїнгу", що по 10 000 убитих на сході України через російське військове вторгнення, - продовжив він. - А що саме Чуркін знав, зокрема, по "Боїнгу", суд по якому для Путіна невідворотно наближається, незалежно від чуркінського вето? А про що Чуркін міг розмовляти з ФБР і ЦРУ, в обмін на надання притулку і входження в програму захисту свідків?" .


"Ні, МЗС Росії і Путлер, США не братимуть участі в ваших спецопераціях. Якщо Чуркін отруєний і убитий на території США, то це злочин, скоєний на території США. Точно так же, як вбивство Литвиненка було злочином, вчиненим на території Великобританії. І воно буде розслідувано. І як би ви не ховали ваших лугових в будівлі Держдури, ви все одно прочитаєте правду на перших шпальтах американських газет, яка викличе міжнародний скандал вселенського для вас масштабу", - резюмував Слава Рабинович.


Більше

читайте в блозі Рабиновича на ONLINE.UA:

Если Чуркин убит по приказу Путина

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?