Смерть легендарного футболіста "Динамо": стали відомі подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Смерть легендарного футболіста "Динамо": стали відомі подробиці

Смерть легендарного футболіста "Динамо": стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Стали відомі подробиці смерті  легендарного воротаря київського "Динамо" Віктора Чанова, який помер на 58-му році життя увечері 8 лютого.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Спорт-Експрес".
Смерть може бути пов'язана з наслідками нападу на воротаря, яке було скоєно ще в січні. За даними видання, 20 січня в околицях Києва невідомі зупинили автомобіль, в якому знаходився Чанов і побили його, завдавши йому черепно-мозкові травми. На наступний день динамівцю була зроблена складна операція.
Віктор Чанов був основним гравцем "Динамо" 1980-х, ставши одним з ковалів перемог клубу - як на внутрішній, так і на міжнародній арені. Додамо, що після завершення кар'єри футболіста Чанов досить успішно займався бізнесом, був одним із засновників великого підприємства.
Як повідомляв ONLINE.UA,  29 травня у Києві відбувся матч легенд "Динамо", присвячений 30-річчю перемоги команди в Кубку кубків-1985/86. Віктор Чанов приймав участь у тому поєдинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?