Смерть представника Путіна в Україні: в мережі звернули увагу на загадки
Категорія
Україна
Дата публікації

Смерть представника Путіна в Україні: в мережі звернули увагу на загадки

Смерть представника Путіна в Україні: в мережі звернули увагу на загадки
Джерело:  online.ua

У мережі знайшли загадки в  смерті російського дипломата Андрія Воробйова, який представляв інтереси Росії в Україні  в той час, коли посол Михайло Зурабов був відкликаний на батьківщину президентом РФ Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку журналістки Ірини Аніловської в ​​Facebook.


"Вчора повідомили, що 30 травня в Москві помер тимчасовий повірений посольства Росії в Україні Андрій Воробйов. Цей чоловік після відкликання посла Росії Зурабова в лютому 2014 року фактично керував роботою російського посольства в Києві, тобто де-факто був послом Росії в Україні в ці два драматичних року.

Той факт, що про нього мало хто чув недивний. Він ніколи не прагнув до публічності, оскільки вся його професійна діяльність не сприяла цьому", - пише вона.


"Відомство, в якому він насправді служив, чи не МЗС Росії, звичайно, публічність ніколи не заохочувала. Він став місцеблюстителем посла два роки тому і безумовно якщо не контролював, то знав багато таємниць підготовки війни Росії в Україні, ведення спеціальних операцій, фінансування резидентури і агентів, політичних і дипломатичних процесів і ще багато чого", - додала Аніловська.


"І ось, він помирає раптово від серцевого нападу в Москві (не в Києві) і повідомлення про це приходить в країну, де він очолює посольство тільки на п'ятий день і, в загальному, ніяк і ніде не коментується.

Коло посвячених звужується", - вважає журналістка.


Нагадаємо, 23 лютого 2014 року, після  втечі екс-президента Віктора Януковича, МЗС РФ викликав Михайла Зурабова в Москву. Після цього Воробйов став тимчасовим повіреним у справах РФ в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?