"Смерть" президента Узбекистану: дочка Карімова виступила із заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Смерть" президента Узбекистану: дочка Карімова виступила із заявою

"Смерть" президента Узбекистану: дочка Карімова виступила із заявою
Джерело:  online.ua

Дочка президента Узбекистану Іслама Карімова, про смерть якого раніше з'явилася інформація в ЗМІ, Лола Карімова подякувала всім за побажання одужання своєму батькові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram, де вона трьома мовами привітала співвітчизників з Днем незалежності республіки 1 вересня.
«Нехай на нашій благодатній землі завжди панують мир і спокій, толерантність і взаємоповага між представниками різних націй і віросповідань, якими споконвіку славилася наша Батьківщина!", - написала вона.
"Я також хотіла скористатися цією можливістю і від душі подякувати всім за ваші добрі, щирі, світлі слова підтримки і побажання швидкого одужання нашого президента! Це дуже багато значить для нас, і я впевнена, що ця величезна сила добра, яка виходить із самої глибини ваших сердець, допомагає в його зціленні!», - додала Карімова.


Нагадаємо, про смерть Карімова з посиланням на свої джерела поінформувало агентство "Фергана", в той час як офіційний представник апарату президента спростував цю інформацію.
Як повідомляв ONLINE.UA, 30 серпня з'явилися повідомлення про те, що влада Узбекистану скасувала офіційні урочистості з нагоди Дня незалежності республіки, заплановані на 1 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?