Смерть Прінса: стало відомо, що було в організмі співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть Прінса: стало відомо, що було в організмі співака

Смерть Прінса: стало відомо, що було в організмі співака
Джерело:  online.ua

Експерти, які розслідують смерть знаменитого американського співака Прінса, знайшли в його організмі і будинку сліди медичних препаратів, що містять опіоїди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК, який цитує CNN.
Джерело пояснило, що ці таблетки зазвичай використовуються, щоб полегшити біль. Правоохоронці принесли їх в управління по боротьбі з наркотиками, щоб фахівці допомогли в розслідуванні обставин смерті музиканта.
Як розповів співрозмовник, згідно з однією з версій, причиною незапланованої посадки особистого літака музиканта 15 квітня стала реакція організму співака на болезаспокійливі. При цьому поліцейським необхідно дочекатися результатів аутопсії і токсикологічної експертизи, щоб зробити подальші висновки.
Слідчі заявляли, що при дослідженні тіла Прінса вони не знайшли ніяких ознак самогубства.
За даними The Star Tribune, зараз поліція намагається з'ясувати, чи виписувалися знайдені препарати співакові. Вони відносяться до ліків, які повинні відпускатися тільки за рецептом лікаря.
Тіло Прінса виявили в четвер, 21 квітня, в ліфті будинку комплексу Paisley Park. Музиканту було 57 років. Зазначалося, що незадовго до смерті він переніс важку форму грипу. ЗМІ також повідомили, що за шість днів до смерті Прінса лікували від передозування наркотиків.
У 2005 році ім'я Прінса було занесено до Зали слави рок-н-ролу. Найбільш прославленим його диском вважається Purple Rain (1984 рік), він регулярно входить до списків найкращих альбомів епохи рок-н-ролу. Співак був лауреатом премій "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус".
Прінс записував композиції в жанрах ритм-енд-блюз, фанк і рок. Перший його диск вийшов у 1978 році. За роки кар'єри артист випустив понад 20 альбомів.
Звістка про смерть музиканта шокувала шанувальників музики по всьому світу. Свої співчуття висловили багато знаменитостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?