Смерть Прінса: знайшовся несподіваний "спадкоємець" співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть Прінса: знайшовся несподіваний "спадкоємець" співака

Смерть Прінса: знайшовся несподіваний "спадкоємець" співака
Джерело:  Сьогодні

У американського співака Прінса, який помер в квітні цього року, з'явився "спадкоємець", який оголосив себе сином легендарного виконавця. Чоловік направив адвокатам клопотання про проведення експертизи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.
Як повідомляється в The Daily Mail, ймовірного спадкоємця звуть Карлін Вільямс, він родом зі штату Міссурі і зараз, ймовірно, відбуває покарання у в'язниці за звинуваченнями, пов'язаними зі зброєю.
Чоловік стверджує, що Прінс є його батьком. Однак незрозуміло, чому Карлін повідав це після смерті співака. Проте він називав себе в документах, відправлених адвокатам сім'ї Прінса, "єдиним живим законним спадкоємцем" виконавця.
Варто зазначити, що у Прінса Роджера Нельсона не було дітей. Статки артиста, який не залишив заповіту, оцінюється приблизно в $100 млн.
На початку травня розпочався процес розділу значної спадщини Прінса. Офіційними спадкоємцями є його рідна сестра Тіка Нельсон і зведені брати і сестри. Якщо заповіт так і не буде знайдено, то держава буде вирішувати, як поділити гроші, що залишилися після смерті Прінса.
Нагадаємо, в ЗМІ з'являлися повідомлення, що знаменитий американський співак Прінс був хворий на СНІД.
Крім того, як повідомляв ONLINE.UA, Прінс страждав залежністю від знеболюючих препаратів і, за день до смерті, у нього була призначена зустріч з наркологом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?