Смерть російської співачки: з'явилися нові подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть російської співачки: з'явилися нові подробиці

Смерть російської співачки: з'явилися нові подробиці
Джерело:  mk.ru

Стали відомі нові можливі причини раптової загибелі 33-річної співачки і колишньої учасниці гурту "Ліцей" Жанни Роштакової, яка була знайдена мертвою в своїй квартирі 11 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.RU.
Першим трагічну новину опублікував в своєму Instagram її давній друг - артист Прохор Шаляпін.
Однак точна версія загибелі дівчини не повідомлялася.
Шаляпін раніше розповів одному з РосЗМІ, що, імовірно, причиною смерті Жанни став побутовий нещасний випадок.
"Жанна лежала у ванні, і їй на голову впала полиця. Вдома більше нікого не було, і ніхто їй не міг допомогти. Тіло виявили лише через добу", - зазначив він.
Пізніше, іншому російському виданню, Прохор розповів, що зараз версій, за якими пішла з життя співачка - кілька. За його словами, про смерть його повідомила мати колишнього чоловіка Жанни.
"Мені подзвонила мати її чоловіка (його я не знав) і розповіла про таємничу смерть. Версій у нас і у слідства багато. Може бути, це був нещасний випадок, але ми не виключаємо насильницьку смерть, адже експертизи ще не було. Можливо, причиною загибелі стало падіння полиці на голову, коли вона лежала у ванній. Або насильницька смерть через поділ квартири, все-таки вона чимало коштує. Незрозуміло, кому дістанеться, адже я не знаю, чи встигла Жанна розлучитися офіційно. Загалом, версій багато, я ні на який не наполягаю, але і не виключаю їх", - заявив артист.

Читайте також: В Росії помер відомий актор

Також видання зазначає, що тіло співачки виявила її близька подруга.
"Я довго не могла додзвонитися до Жанни і відчула, що щось не так. Пішла до неї додому, дзвонила в двері - ніхто не відкривав. Тоді взяла у друзів запасний комплект ключів від квартири і разом з хлопцями знайшла її мертвою. Вона лежала у ванній. Полиця валялася поруч", - сказала вона.
За її словами, смерть могла настати внаслідок серцевої недостатності.
"Мені здається, що стався мікроінсульт або серцева недостатність, вона почала задихатися, вхопилася за полицю і тільки тоді та впала. Начебто не на неї: не було крові, забитих місць або подряпин. Мені так здається, це щось внутрішнє, раптове. Вона була повністю здорова. На тілі не було ніяких слідів. Зараз йдуть розтин і експертиза. Чекаємо результату", - додала подруга.
А тим часом, представник групи «Ліцей» Євген Яковлєв заявив, що загибла Жанна Роштакова ніколи не входила до основного складу колективу.
«Вона виступала один або два рази на підміні на початку 2000-х», - розповів він журналістам "РИА Новости". Також він висловив співчуття близьким померлої співачки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше солістка дрім-поп-колективу Them Are Us Too Кеш Еск'ю загинула при масштабній пожежі, яка сталася в нічному клубі Окленда, штат Каліфорнія, США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?