Смерть священика в сауні з повіями шокувала мережу: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смерть священика в сауні з повіями шокувала мережу: з'явилися фото і відео

Смерть священика в сауні з повіями шокувала мережу: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

26-річного протоієрея Київської єпархії Української православної церкви Московського патріархату Іоанна Корнуту знайшли мертвим в одному з розважальних закладів у Броварах під Києвом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет місцевого телеканалу "ПравдаТут".
Читайте також: У Києві затриманий "священик", якого розшукували за вбивство: з'явилися фото


Священик помер в сауні, де був разом із дівчатами легкої поведінки, і був пограбований ними ж. Так у протоієрея зник мобільний телефон і дорогий ланцюжок, який зняли камери відеоспостереження при вході в заклад.
Корнуту знайшли вже мертвим співробітники сауни, а його особу вдалося встановити після знаходження посвідчення особи на ім'я уродженця Закарпатської області Корнути Івана Івановича.




Відзначимо, що користувачі соцмереж були шоковані такою смертю священнослужителя. Так користувач Іван Нік написав: "Який нафіг священик. Він не гідний такого імені".


Dima Enot: "Норм відвис! Красава!".


Ivan Galagan: "Дівчата чорні ангели управління внутрішньої безпеки по боротьбі з імітацією благочинства..."


Evgeniy Aleksandrovich: "Отець Іван?? Що бл ** ь? В сауні, з повіями? Чим він кращий за того дауна, який Євангеліє вкрав?)) Такий же демон".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві затримали священика, який вкрав з церкви Євангеліє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?