Смертельна аварія Ан-12 на Львівщині - з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна аварія Ан-12 на Львівщині - з'явилися нові подробиці

Смертельна аварія Ан-12 на Львівщині - з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Літак Ан-12, який жорстко приземлився на території Львівської області у п'ятницю, 4 жовтня, зазнав витоку пального. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на регіональне управління ДСНС. Його цитує "УНН".

За словами Валерія Глобенко - заступника очільника відомства, пальне почало витікати одразу після аварії.

"Після аварійного приземлення літака з паливних баків дійсно витікав керосин, і він продовжує витікати", - підкреслив він.

Нагадаємо, падіння зафіксовано вранці 4 жовтня. Вантажний літак "Україна Аероальянс" прямував з іспанського міста Віко до Львова. Він здійснив дуже жорстку аварійну посадку, за результатами якої кілька осіб загинули.

Відомо, що під час аварії кілька людей отримали травми. Наразі їх госпіталізували.

Також поліцейська служба проінформувала про відкриття кримінального провадження щодо інциденту. Правоохоронці намагаються встановити усі обставини.

Як повідомляв ONLINE.UA, головною версією аварії фахівці розглядають нестачу пального для повноцінного рейсу. Загалом на борту літака Ан-12 знаходилися 7 представників екіпажу та один супровідний. Смертельні травми зазнали 5 з них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?