Смертельна аварія Ан-12 під Львовом: з'явилися нові дані про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна аварія Ан-12 під Львовом: з'явилися нові дані про постраждалих

Смертельна аварія Ан-12 під Львовом: з'явилися нові дані про постраждалих
Джерело:  online.ua

Троє постраждалих в результаті аварії літака Ан-12 під Львовом знаходяться у важкому стані. Двох із них 5 жовтня перевели з реанімації до травматологічного відділення з позитивною динамікою, третьому потерпілому зробили серйозну операцію - він як і раніше знаходиться в реанімаційному відділенні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Відзначається, що постраждалі в аварії Ан-12 під Львовом знаходяться під постійним наглядом медиків. У Андрія Корякіна і Олега Шахова лікарі відзначають позитивну динаміку. Андрій Амелькін поки ще перебуває в тяжкому стані в реанімації.

Нагадаємо, страшна аварія Ан-12 сталася 4 жовтня на відстані 1,5 км від міжнародного аеропорту "Львів". Повітряне судно авіакомпанії Україна Аєроальянс здійснювало чартерний вантажний рейс з іспанського міста Віго в Стамбул і мало сісти в аеропорту Львів на дозаправку. На борту літака перебувало 8 осіб, п'ятеро з них загинули. За даними заступника міністра інфраструктури, катастрофа Ан-12 могла статися через помилку пілота. Є також версія, що у літака закінчилося пальне.

У той же час мер Львова Андрій Садовий вважає, що екпіпаж Ан-12 знищив вантаж, що перевозився на борту літака. За словами Садового, що місці аварії взагалі не було шансів нікого знайти, так як людей задавив вантаж.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пізно ввечері 22 вересня в Житомирській області сталася ДТП за участю вантажівки і автобуса, в результаті якої 9 осіб загинули та 11 отримали травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?