Смертельна аварія з іноземцями на Львівщині: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна аварія з іноземцями на Львівщині: з'явилися нові подробиці і відео

Смертельна аварія з іноземцями на Львівщині: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

В результаті  аварії за участю туристичного автобуса у Львівській області  один білорус буде лікуватися в лікарні, ще 11 пройдуть лікування амбулаторно.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства закордонних справ Білорусі.


"ДТП на Львівщині: з дванадцяти доставлених в лікарню громадян одинадцяти після надання медичної допомоги наказано амбулаторне лікування", - йдеться в повідомленні відомства.


Читайте також: У Росії пожежна машина врізалася в натовп пішоходів: з'явилися відео кривавої ДТП


У той же час, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області опублікувало відео з місця інциденту:



Нагадаємо, вранці 31 березня біля села П'ятничани Жидачівського району Mercedes з литовськими номерами зіткнувся з туристичним автобусом Neoplan з Білорусі. Водій і пасажир легкового автомобіля, громадяни Молдови, загинули. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил дорожнього руху.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Полтавській області на трасі Київ - Харків сталася ДТП за участю семи автомобілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?