Смертельна ДТП під Житомиром: з'явилися моторошні подробиці і список жертв аварії
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП під Житомиром: з'явилися моторошні подробиці і список жертв аварії

Смертельна ДТП під Житомиром: з'явилися моторошні подробиці і список жертв аварії
Джерело:  online.ua

Перший ряд пасажирів маршрутки, яка влетіла у вантажівку на трасі Київ-Чоп під Житомиром, загинув миттєво. Серед загиблих і травмованих є діти.

Про це повідомив очевидець ДТП, інформацію якого опублікував на своїй сторінці в соцмережі Влад Антонов, керівник ресурсу dtp.kiev.ua, передає ONLINE.UA.

Очевидець розповів, що страшна аварія сталася прямо у нього на очах. Він бачив, що фура їхала на невеликій швидкості до 60 км/год по повноцінної правій стороні в той момент, коли в неї на великій швидкості влетіла маршрутка.

"Вона їх потягла до 30 метрів і зупинилася майже на узбіччі. Я там був хвилин 40 з того як зім'яло бус, видно було не багато, намагалися витягнути хлопчика, інших сильно затиснуло. Ніхто ознак життя не подавав, всі хто сидів біля водія і перший ряд за ним схоже загинули миттєво. Дівчина, яка випала з буса, метрів десять ще по асфальту переверталася, але перші 10 хвилин ще була жива. Я витягнув дівчинку дитину і допоміг зламати останній ряд сидінь, щоб інші змогли вибратися",- повідомив свідок аварії .

Також відділ комунікації поліції Житомирської області опублікував список жертв ДТП на трасі Київ-Чоп станом на 08.00 21 липня. У списках вказано, що в реанімацію міста у важкому стані госпіталізували двоїх дітей, дівчинку 2007 року народження з с.Гульськ Новоград-Волинського району та 10-річного хлопчика, громадянина Росії. Також в списку жертв ДТП семеро дорослих, а серед загиблих в аварії дев'ять чоловік, включаючи водія маршрутки і двох дітей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експертиза по страшному ДТП у Харкові показала несподівані результати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?