Смертельна ДТП в Харкові: учасник аварії висловився про хід слідства
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в Харкові: учасник аварії висловився про хід слідства

Смертельна ДТП в Харкові: учасник аварії висловився про хід слідства
Джерело:  online.ua

Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, який 18 жовтня брав участь в смертельній ДТП в Харкові, буде вимагати повторного слідчого експерименту.

Про це розповіла його адвокат Сергій Перепелиця, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Кривава ДТП в Харкові: з'явилося відео із зали суду

Відзначається, що потерпілий перебуває у важкому стані і на даний момент перебуває під крапельницями в стаціонарі, проте вже надав першочергові свідчення і готовий до участі в слідчих заходах.

За словами Дронова, він виїжджав на перехрестя на зелене світло світлофора. Оскільки слідчий експеримент був проведений без його участі, захист клопотатиме про повторне проведення.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 жовтня на вулиці Сумській в Харкові автомобіль Lexus зіткнувся з Volkswagen Touareg, після чого в'їхав у натовп пішоходів, внаслідок чого п'ятеро осіб загинуло, а ще шість постраждали.

Підозрюваній в скоєнні ДТП водієві 1997 року народження раніше вибрали запобіжний захід у вигляді арешту на строк у два місяці без права внесення застави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?