Смертельна ДТП в центрі Києва: з'явилися нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в центрі Києва: з'явилися нові фото

Смертельна ДТП в центрі Києва: з'явилися нові фото
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані нові фото з місця  смертельної аварії в Києві на перехресті вулиці Володимирської і бульвару Тараса Шевченка за участю автомобілів Skoda і Toyota.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ Оперативний".


Нагадаємо, в результаті зіткнення водій Skoda і пасажир Toyota госпіталізовані, а пасажир Skoda, дівчина 1991 року народження, загинула на місці.


Читайте також:  На Донбасі сталася страшна ДТП: з'явилися фото з місця подій


"Попередньо, Skoda їхала по Володимирській від Льва Толстого до Б.Хмельницького. Toyota від пл. Перемоги в центр. В результаті сильного удару в лівий бік Skoda відкинуло метрів на 30 в огорожу бульвару. Туди ж вилетіла і Toyota", - сказано в повідомленні в Facebook dtp.kiev.ua.


Також зазначалося, що водій Toyota відбувся синцями та забоями. Попередньо, саме він проїхав на червоний сигнал світлофора.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на Закарпатті, неподалік від Тячева, сталося зіткнення двох мікроавтобусів Mercedes Sprinter, в результаті якого загинули дві людини і ще троє отримали поранення.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?