Смертельна ДТП з поліцією в Києві: стало відомо рішення щодо патрульного
Категорія
Україна
Дата публікації

Смертельна ДТП з поліцією в Києві: стало відомо рішення щодо патрульного

Смертельна ДТП з поліцією в Києві: стало відомо рішення щодо патрульного

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для патрульного поліцейського, який скоїв наїзд на жінку на пішохідному переході біля станції метро "Дорогожичі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.
"За клопотанням прокуратури міста Києва співробітникові патрульної поліції, який вчинив смертельну ДТП 19 квітня біля станції метро "Дорогожичі", обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - йдеться в повідомленні.
Запобіжний захід буде діяти до 21 червня. Патрульний підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу.
Нагадаємо, 19 квітня в Києві поліцейський за кермом автомобіля Renault Duster скоїв наїзд на жінку. В результаті події вона була доставлена ​​в лікарню в критичному стані, де наступного дня померла.
Раніше повідомлялося, що глава Національної поліції  Хатія Деканоїдзе виступає за максимально суворе покарання для патрульних поліцейських, які збили 58-річну жінку на пішохідному переході в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?