Смертельна ДТП з українськими військовими: з'явилися нові сумні подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП з українськими військовими: з'явилися нові сумні подробиці і відео

Смертельна ДТП з українськими військовими: з'явилися нові сумні подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Число загиблих в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю українських військовослужбовців біля Миколаєва збільшилося до чотирьох.
Про це повідомляє ONLINE.UAсо посиланням на УНІАН.
Як розповіли агентству в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області, в лікарні помер четвертий військовослужбовець, якого 22 листопада було госпіталізовано з травмами після зіткнення легкового автомобіля з бензовозом поблизу Миколаєва.
Чоловік одразу після ДТП на автомобілі «швидкої допомоги» був доставлений в лікарню у важкому стані, проте помер від отриманих травм.

Читайте також: У Києві сталася жахлива смертельна ДТП: з'явилися фото і відео
Відзначимо, 22 листопада на автодорозі поблизу Миколаєва відбулося зіткнення автоцистерни Scania і автомобіля Opel Vectrа, в якому їхали четверо українських військових, троє з яких загинули на місці.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на перетині вулиць Олени Теліги та Івана Гонти сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, через що ряд київських вулиць встали в заторах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?