Смертельна пожежа в коледжі Одеси: число загиблих зростає
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна пожежа в коледжі Одеси: число загиблих зростає

Смертельна пожежа в коледжі Одеси: число загиблих зростає
Джерело:  Коммерсант

У ніч на 7 грудня рятувальники виявили тіло ще однієї загиблої людини в результаті пожежі в коледжі Одеси. Рятувальна операція та заходи з ліквідації наслідків пожежі тривають. На даний момент відомо про п'ятьох загиблих та 17 постраждалих, які залишаються в лікарнях. Доля ще десяти осіб залишається невідомою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.

Рятувальники нагадали, що 4 грудня в лікарні померла одна студентка - 17-річна Ксенія Бабенко під час пожежі вистрибнула з вікна, її привезли в лікарню в агональному стані. Ксенія померла через 15 хвилин після госпіталізації. На наступний день, 5 грудня, під час проведення пошукових робіт було виявлено тіло ще однієї загиблої, вона була викладачкою коледжу. Напередодні, 6 грудня, під час розбору завалів були виявлені тіла ще двох загиблих. 7 грудня о 00:40 під час розбору завалів виявлено тіло ще однієї людини.

Нагадаємо, пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнула вранці 4 грудня. Вогонь охопив майже 4 тисячі квадратних метрів. Людей з будівлі евакуювали. У момент виникнення пожежі в будівлі перебувало близько 400 осіб, багато з яких стрибали з вікон, щоб врятуватися від вогню.

Поліція розглядає дві версії причин смертельної пожежі в коледжі Одеси - несправність проводки або підпал. Зокрема, пожежа могла спалахнути через електрообігрівачі, які включили через відсутність центрального опалення. За даним фактом порушено кримінальну справу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ДСНС повідомили жахливі новини з місця пожежі в Одесі- надії, що в будівлі залишаються живі люди, немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?