Смертельна стрілянина патрульних у Хмельницькому: з'явилися нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна стрілянина патрульних у Хмельницькому: з'явилися нові деталі

Смертельна стрілянина патрульних у Хмельницькому: з'явилися нові деталі
Джерело:  online.ua

Чоловік, який під час затримання помер від пострілу поліцейських в Хмельницькому

, до цього поранив трьох людей.


Про це сказала прес-секретар Нацполіції Хмельницької області Інна Глега, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


"За попередньою інформацією, чоловік, який поводився неадекватно, поранив трьох людей. Першою пораненою стала 46-річна медсестра психоневрологічного диспансеру. По дорозі він поранив ще двох жінок. Свідком цих обставин став перехожий, який і зупинив патруль, який проїжджав повз", - розповіла Глега.


Читайте також

:

Пере

стрілка поліції під Києвом: Луценко назвав величезну кількість підозрюваних, з'явилося відео

При цьому представник поліції підкреслила, що навіть після поранення в ногу чоловік намагався напасти на поліцейських.


"Щодо поранених. Одна жінка відмовилася від госпіталізації. Наскільки мені відомо, у першої жінки, яку поранили, травма обличчя, пробита губа, поранення носа. Надається медична допомога", - сказала вона.


Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ ("Замах на вбивство") і за ст. 345 ККУ ("Погроза або заподіяння насильства працівникові правоохоронного органу".


Як повідомляв ONLINE.UA,

прокуратура закінчила розслідування резонансного вбивства поліцейськими жителя селища Криве Озеро Миколаївської області, який стався 24 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?