Смертельний коронавірус - з'явилися нові шокуючі дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус - з'явилися нові шокуючі дані

Смертельний коронавірус - з'явилися нові шокуючі дані
Джерело:  online.ua

Іноземні ЗМІ повідомляють шокуючі новини. Згідно з останніми даними, у результаті зараження коронавірусом у Китаї померли щонайменше 425 людей. Окрім того, захворіли у всьому світі понад 19 тисяч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Органи охорони здоров’я китайського провінції Хубей, що стала епіцентром спалаху хвороби, ЗАЯВИЛИ, що у понеділок померли 64 людини.Таким чином у провінції зафіксували 414 смерті від коронавірусу. Загалом у Китаї померли 425 осіб. Летальний випадок також зафіксовано на Філіппінах", - сказано в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що протягом 3 лютого підтверджено 2345 нових випадків зараження. Загалом у провінції інфіковано близько 13,5 тисяч людей. Серед госпіталізованих 576 осіб перебувають у критичному стані. Загалом у світі інфіковані більше 19 тисяч осіб.

Окрім того, зазначається, що у США перший хворий на коронавірус успішно пройшов терапію та був виписаний з лікарні.

Нагадамо, що у грудні 2019 року у китайському місті Ухань було зареєстровано спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. Вже в січні Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію у зв'язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю. Наразі під підозрою на наявність захворювання в медустановах Китаю спостерігаються 152,7 тисячі осіб, 475 осіб виписано після успішного проходження курсу лікування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що китайський лікар попереджав про спалах коронавірусу, однак йому ніхто не повірив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?